Kundvagn 0 artiklar
0 kr

Skötselråd för sexleksaker

Skrivet av Justine & Juliette, 01 April 16:14, 0 kommentar(er)

Brukar du fundera på hur du ska sköta och förvara dina leksaker? Ta en titt på våra bästa tips för att dina leksaker ska hålla sig på topp och fortsätta leverera njutning år efter år.

Har du kanske egna favoritknep för förvaring, fix, trix och leksakstillbehör? Dela dem med världen i kommentarsfältet nedan!

Varför sexleksaker?

Skrivet av Justine & Juliette, 05 June 18:43, 2 kommentar(er)

Ibland hör jag pratas om sexleksaker som ett substitut för en partner, eller som hjälp för par vars sexliv gått i stå. Visst fyller leksaker dessa funktioner ypperligt, men det är absolut inte deras enda användningsområde.

Leksaker utökar ens möjligheter, oavsett om en leker på egen hand eller tillsammans med andra. Det är verktyg för njutning och nya upplevelser - för en bredare sexuell repertoar.

I djungeln av olika varianter är det så klart inte helt enkelt att veta vad som passar en själv och/eller ens partner/-s, men det bästa sättet att ta reda på det är helt enkelt att testa, testa, testa.

Och - det är helt OK att testa ”fel”. Det är inte ett misslyckande, utan tvärt om en lärdom om sin egen sexualitet. Se det som så och låt det stärka din sexuella självkänsla.

Testa, lek, njut och ha kul. Att hitta nya källor till glädje och närhet är ju bland det bästa som finns! Taggar: tips & råd

Sexleksaker för män?

Skrivet av Justine & Juliette, 04 April 23:07, 0 kommentar(er)

Funktion, kvalitet, design och giftfria material är J&Js utgångspunkter när vi letar nya finsnusk-verktyg i det stora sexleksakshavet.  

Av de produkter som uppfyller våra krav så är en överväldigande övervikt riktade till kvinnor. Varför är det så? Kräver kvinnor bättre kvalitet än män? Är män inte lika intresserade av sexleksaker? Behöver kvinnors sexualitet vara inslagen i en snygg förpackning för att vara okej?

Vi tror att även män kan uppskatta heta, bra, snygga verktyg att använda både tillsammans med partner och på egen hand. Och vi tror att män är precis lika kvalitets och designmedvetna som vår kundkrets överlag. Här är t ex ett examensarbete som tyder på ökat intresse. Snygg va? Om/när den fanns/finns skulle/vill vi ta in den!

Det mest intressanta vi hittat i genren är denna (som vi snart har inne):


Vi har dessutom flera fina penisringar på våra hyllor. Och även om många av våra produkter förefaller vara ämnade för en kvinnlig målgrupp så är större delen av vårt sortiment högst könsneutralt. Vi slår ett slag för vibratorer som stimulans över hela kroppen, inuti och utanpå, oavsett kön. Vi har små ”bullet”-vibratorer som en kan hålla i handen för ett riktigt gött lyx-runk. För anala lekar finns massor av möjligheter, penetration av ting med olika form och funktion, vibration, pluggar, lyxiga glidmedel...

Vad tycker du? Hör av dig! 

Sex och sexualitet

Skrivet av Justine & Juliette, 03 April 19:16, 0 kommentar(er)

Sex gånger sex - föreläsningsserie

I lördags kväll pratade vi om sex och sexualitet på J&J. Det blev en intressant och öppen diskussion utifrån många olika perspektiv. Stort tack till alla som kom och bidrog, både under föreläsningen och vid minglet efter!

Jag vill passa på att dela med mig av två saker från kvällen:

- Sexuella fantasier = bra grej! Fantasier ger lust och pepp att njuta. De hjälper oss att utforska och utveckla vår sexualitet. 

Den kanske viktigaste skillnaden mellan kåta dagdrömmar och verklighet är gränsdragning: I verkligheten har alla rätt att sätta sina egna gränser och ett ansvar att respektera andras. I fantasin representerar vi själva allt och alla. Vi hittar på allas gränser och det finns inga verkliga gränser att överskrida. Så fantisera mera! Men kom ihåg att situationen blir en annan om/när du vill ta steget till att förverkliga.

- Varken sex eller sexualitet är en tävling där en kan vinna eller förlora. Sex kan vara fantastiskt, tråkigt, hyfsat, avslappnande, dåligt, okej osv. Olika sexuella tillfällen ramas in av olika förutsättningar och behov. Lek dig fram, våga testa nytt, våga misslyckas och ha kul! Så länge du och dina ev. partner mår bra innan, under och efter leken så är det bra sex. 

Nästa tillfälle pratar vi om relationer, att ha sex med andra. Mer info här.
Varför skulle någon vilja ha en plugg?

Skrivet av Justine & Juliette, 22 February 19:02, 0 kommentar(er)

Vi tog oss friheten att låna ett kul utdrag från en annan fin blogg där ute på internet:

"...maybe you’re thinking WHY would anyone ever want an anal plug? Often people use them the way my reader is interested—to prep them for a real-life romp in the backyard. But on top of that, anal plugs are popular with hetero couples interested in double penetration. For some women, using an anal plug while their partner is all up inside their ladybits is like chewing a stick of Double Mint Gum. ...Some people also insert anal plugs and then go about their daily business, which apparently can be interesting."

Läs hela artikeln på Sexy Tofu


Taggar: analt, tips & råd

Senaste inlägg

 • Skötselråd för sexleksaker
  01 April 2014
  Brukar du fundera på hur du ska sköta och förvara dina leksaker? Ta en titt på våra bästa tips för att dina leksaker ska hålla sig på topp och fortsätta leve...
 • Varför sexleksaker?
  05 June 2012
  Ibland hör jag pratas om sexleksaker som ett substitut för en partner, eller som hjälp för par vars sexliv gått i stå. Visst fyller leksaker dessa funktione...
 • Sexleksaker för män?
  04 April 2012
  Funktion, kvalitet, design och giftfria material är J&Js utgångspunkter när vi letar nya finsnusk-verktyg i det stora sexleksakshavet.   Av de pro...

Följ oss på