Kundvagn 0 artiklar
0 kr

Villkor & Information

Vi vill att du som kunde ska bli mer än nöjd. Med produkter så väl som med leverans, betaltjänster och kundservice. Tveka inte att kontakta oss om du funderar på något.

Frakt & leverans

Inom Sverige: Beställningar över 600kr har fri frakt. Annars kostar det 75 kr. Vi skickar via Posten och ditt paket är försäkrat och spårbart hela vägen fram till dig. Leveranstiden är normalt 2-5 vardagar, men under sommaren upp till 7 vardagar. 
Rep är alltid beställningsvara och har en leveranstid på 1-2 veckor efter betald order.

Avi från PostNord går ut till din e-post och mobiltelefon (om du angett ditt nummer). Missar du din e-post eller ditt sms så går en pappersavi ut efter ytterligare några dagar.

Inom Skandinavien: Beställningar över 1500kr har fri frakt. Annars kostar det 190 kr. Vi skickar via Posten och ditt paket är försäkrat och spårbart hela vägen fram till dig. Leveranstiden är normalt 5-8 vardagar.

Skulle en produkt vara slut i lager så kontaktar vid dig med information och återbetalning.

Paket från oss är mycket diskreta. Så här ser de ut:

Returer & byten

Du har 30 dagars öppet köp, retur- och bytesrätt. Du står då själv för eventuell returfrakt. Varan måste självklart vara oanvänd och intimprodukter med bruten plombering kan inte returneras.

Våra försändelser är försäkrade och om något skulle skadas under leveransen så ersätts det självklart helt utan kostnad.

Garantier

Alla våra produkter kommer med kvalitetsgaranti, du kan känna dig trygg när du handlar hos oss. Det enda vi ber är att du sparar ditt kvitto och följer våra skötselråd för sexleksaker. Ta hand om dina leksaker så tar vi hand om eventuella problem. 

För elektronik (t ex vibratorer) ger vi tre års garanti. Många av våra silikondildos kommer med livstids garanti, se info på respektive produkt.

Maila eller ring oss alltid innan du skickar tillbaka en produkt. Ibland kan vi lösa ärendet utan att något behöver skickas, och när det behövs så står vi för frakten.

Betalning  

Du kan betala med Visa, Mastercard eller Eurocard direkt här i nätbutiken eller via din paypal.

Det går också bra att beställa och betala via bankgiro 202-9528. Då skickar vi varan så snart vi registrerat din betalning

Kontakt

Har du frågor eller funderingar om våra produkter? Vill du samarbeta eller boka ett event? Har du tankar om hur J&J kan bli ännu bättre?

Hör av dig till oss på: info@justinejuliette.se