Kundvagn 0 artiklar
0 kr

Köpguide - Att välja baksak

Anala leksaker är bland det mest populära som finns och uppskattas av massor av människor. Här har vi samlat tips och frågeställningar för att hitta just den leksak du söker.

Tre viktiga punkter

·      Leksaker för baken bör ha en bred bas. Helt enkelt för att den inte ska sticka iväg på egen hand. Det kan funka utan bred bas om leksaken har rejäl längd och om du håller en bra säkerhetsmarginal utanför kroppen. När en får orgasm kan musklerna dra ihop sig och dra leksaker inåt, så även om en tror sig ha koll är det alltid bra att vara på den säkra sidan.

·      Materialmässigt så rekommenderar vi främst leksaker av silikon, metall eller glas för analt bruk eftersom de är icke-porösa och oslagbart enkla att hålla rena. Vilket i sin tur betyder ökad livslängd.

·      Använd mycket glidmedel. En tumregel är att när du tycker att du applicerat tillräckligt mycket glid, ta lite till. En fiffig produkt för att få glidet på rätt ställe är en glidmedelsapplikator.

Så till guiden

Vill du:

·     Testa! När du väljer din första anala leksak så brukar det vara bra att börja med något lite mindre. Det kan också vara lämpligt med ett mjukt material. Slim är en mycket populär nybörjarplugg.

·     Ha en plugg att bära länge! Det är en speciell känsla att ha en plugg i medan en jobbar eller gör ärenden på stan. Välj då en leksak med en lång, smal bas. Det gör pluggen bekväm att bära under lång tid, oavsett storlek. Det kan också vara fördelaktigt med ett flexibelt material ifall du vill kunna röra dig mycket och obehindrat. Bootie är en populär variant. Glöm inte att återaplicera glidmedel med jämna mellanrum så att det alltid är väl lubrikerat.

·     Ha något som förbereder för mer penetration/analsex? Då rekommenderar vi en konformad leksak, gärna med relativt bred hals. Det vänjer musklerna runt analöppningen vid känslan av att ha något där, och du kan välja hur långt in du vill föra pluggen beroende på hur stor du vill att omkretsen ska bli. Bronco är t ex ett utmärkt val.

·     Ha ett smycke! Våra juvelpluggar är snygga, hemliga små smycken att bära på. De långa smala halsarna gör våra dem mycket bekväma att bära länge. Den mindre storleken rekommenderar vi till nybörjare eller dig som vet att du vill ha en väldigt liten plugg. Även den större varianten brukar funka bra för de flesta.

·     Ha något som fyller ut samtidigt som vaginal penetration. Mycket populärt då det ger extra stimulans och fyllnadskänsla för både den som bär pluggen och dess partner. Mjuka material är ofta mest bekväma för detta, som t ex Capsula. 

·     Att det ska vibrera! En vibrator särskilt formad för prostatastimulans är Bad Boy. Vi har även en klassisk plugg med vibrator, B-bomb. Och här hittar du alla de vibratorer som vi rekommenderar för analt bruk.

·     Bli rejält fylld? Då rekommenderar vi Ringo eller vår upplåsbara plugg. Vi har även en särskild avdelning för våra största don, här.

·     Tänka på hygienen? Oftast räcker det med att magen är i form, att en gått på toaletten innan samt att du använder rejält med glidmedel för att allt ska hålla sig fräscht. Men vill en städa lite extra innan det blir besök så har vi vår Mini-dusch.

De material som är enklast att hålla rena är silikon, glas och metall. Komplettera gärna tvål och vatten med en rengöringsspray för sexleksaker.

 

Varför J&J?

J&J vill sälja rätt produkt till just dig, utifrån dina behov. - Vi samlar på nöjda kunder!


Kan vi bli bättre på något sätt? Berätta för oss vad du tycker.


Köpguider

Vi hjälper dig att hitta rätt leksak:

- Att välja vibrator

- Att välja bakleksak

- Att välja glidmedel