Kundvagn 0 artiklar
0 kr

Om Justine & Juliette

Vårt mål är att erbjuda kvalitativa leksaker för hett och roligt sex!

Alla våra produkter är noga utvalda. En viktig del är att hela vårt sortiment är fritt från ftalater och paraben (giftiga och i vissa fall hormonstörande ämnen som kan finnas i mjukplast och kosmetiska produkter). Det är tyvärr fortfarande alldeles för långt ifrån en självklarhet i branschen. Vi ställer också höga krav på hållbarhet, funktion, hygien och design.

Vårt fokus ligger på att hjälpa människor utforska sin egen sexualitet och hitta sina egna vägar till ett tillfredsställande sexliv. Hos oss finns ingen "bra" eller "dålig" sexualitet, så länge dess praktik baseras på säkerhet, ömsesidighet och samtycke. Oavsett ålder, härkomst, kön och läggning har vi och våra besökare ett gemensamt mål: hett, roligt, kärleksfullt, inspirerat och innerligt sex.

Välkommen!

Hållbarhet & Miljö

Hållbarhet är viktigt. Vi letar medvetet efter samarbetspartner och leverantörer med vettiga miljöpolicys. Allt från våra flärdfullaste leksaker till vår golvrengöring köps in med eftertanke. 

Justine & Juliette är anslutna till FTI (Förpacknings & Tidnings-Insamlingen). Det innebär att vi gör vår del för att det ska finns bra och tillgängliga återvinningsstationer för dig som konsument.

En annan viktig del för oss är produktlivscykel-tänk. Våra produkter är av hög kvalitet och håller länge, därför har de mindre negativ miljöpåverkan än "slit och släng" produkter. Våra garantier går från tre år upp till en livstid. Många av våra elektriska leksaker är uppladdningsbara.

Vi är också mycket måna om att vårt sortiment ska vara helt fritt från animaliska ingredienser.  

Samarbeta med oss?

Vi älskar samarbeten! -Tillsammans är stark, ett plus ett blir tre, möten föder inspiration och så vidare. Om du som vi är intresserad av sexleksaker, sexualpolitik, normkritik eller andra festliga upptåg så har vi säkert något gemensamt. 

Har du en hemsida eller blogg där du vill sprida J&Js budskap? Hör av dig så diskuterar vi möjligheter! 
Har du en idé, engagemang eller expertkunskap på något spännande ämne? Vi har ett brett kontaktnät och ett öppet sinne.
Klubbarrangör? Berätta mer, vi gillar fest! 
Är ni en förening med medlemmar som är särskilt intresserade av våra produkter? Då är vi säkert intresserade av era medlemmar. Hör av er så resonerar vi kring hur vi kan samarbeta

Kontakt sker med fördel via info@justinejuliette.se eller genom fliken "Frågor eller funderingar?" nere till höger i din webläsare. Vi hörs!