Kundvagn 0 artiklar
0 kr

Köpguide - Att välja vibrator

Det finns en uppsjö av olika modeller och varianter av vibratorer. Det är vi glada för, men det kan också skapa en smärre hjärnsmälta när det kommer till att välja! 

Vår guide hjälper dig dig i jakten på den perfekta vibratorn:  

1) Hur vill du främst använda leksaken?

Vill du ha en vibrator för klitoris/ollon och utanpå kroppen eller en penetrativ vibrator att använda vaginalt/analt? Både och? Alla tre? Eller är det viktigaste kanske att den är enkel att använda tillsammans med en partner?

Lay-on vibratorer passar bäst utanpå kroppen, på och omkring klitoris-/penisollon, bröstvårtor, insidan av låren och andra känsliga ställen. Testa dig fram! Mimi är en populär och kraftfull sådan.

Klassiskt stavformade vibratorer är populära och funktionella om du vill använda vibratorn penetrativt. Mjuka stavar ger samma känsla som en dildo, fast med vibraton. Se t ex Noir. Fastare varianter förmedlar vibrationerna extra starkt och är bra om en vill använda vibratorn både inuti och utanpå kroppen, eller fokusera på specifika punkter. Uma är en stilfull favorit som även funkar bra för g-punktsområdet.

Vill du ha stimulans både vaginalt och på klitoris samtidigt så ska du leta bland ”Rabbit”-vibratorerna, t ex Ina (hård) eller Tango (mjuk).

Om du är på jakt efter en vibrator för anala nöjen så ska du välja en med tydligt markerad bas, som hindrar att leksaken åker in helt i kroppen. Vår prostatavibrator Bad Boy är mycket populär. Det kan även passa bra med leksaker som har en avsmalnande form upptill, för enklare penetration. T ex Tango eller Nova.

Vibratorer för par & fler: Vi tycker att de allra flesta vibratorer lämpar sig väl för lekar om fler. För dig som letar efter något extra passande har vi följande tips: Om minst en av de deltagande har en vagina är We-vibe 4 en given storsäljare. Om minst en av de deltagande har en penis så rekommenderar vi Mio Penisring med vibrator.

2) Hur starka vibrationer vill du ha? Om en ska köpa sin 1sta vibrator kan det vara svårt att veta. Men en tumregel är att om du gillar att onanera med ett fast tryck/grepp så kommer du vilja ha en lite mer kraftfull vibrator. Här har vi samlat våra extra kraftfulla vibratorer. Tycker du bättre om lätt beröring så vill du troligen ha en med många valmöjligheter på lägre nivå, som t ex Nova.


3) Hur stor leksak vill du ha? Något som enkelt går ner i handväskan? Om du letar en penetrativ vibrator och är osäker på vilken storlek du ska välja så är det bättre att ta en mindre till att börja med. Blir den för stor så är risken att du inte kan använda den alls.

4) Design? Nu har du förhoppningsvis bara några få top-kandidater att välja bland, antagligen har alla sina respektive fördelar. Gå på den som tilltalar dig mest, den som passar din stil. 

Hoppas detta varit till hjälp, kontakta oss gärna om du har fler frågor!

Varför J&J?

J&J vill sälja rätt produkt till just dig, utifrån dina behov. - Vi samlar på nöjda kunder!


Kan vi bli bättre på något sätt? Berätta för oss vad du tycker.


Köpguider

Vi hjälper dig att hitta rätt leksak:

- Att välja vibrator

- Att välja bakleksak

- Att välja glidmedel