Kundvagn 0 artiklar
0 kr

Skänk lite värme i höstrusket!

Skrivet av Justine & Juliette, 05 October 09:51, 0 kommentar(er)

Nu när hösten verkar vara här på riktigt med både vind och regn behöver vi något att värma oss med.

Vi har fått hem riktigt rara nykomlingar i smärt-butiken ifrån Cane-iac, till exempel den elaka silikon-piskan Red Snake.

Ta också en titt på våra olika paddlar och andra smisk- och piskverktyg.

Värmer gott både för den som ger och den som tar emot.

Taggar: BDSM, leksaker

Skötselråd för sexleksaker

Skrivet av Justine & Juliette, 01 April 16:14, 0 kommentar(er)

Brukar du fundera på hur du ska sköta och förvara dina leksaker? Ta en titt på våra bästa tips för att dina leksaker ska hålla sig på topp och fortsätta leverera njutning år efter år.

Har du kanske egna favoritknep för förvaring, fix, trix och leksakstillbehör? Dela dem med världen i kommentarsfältet nedan!

Sexleksaker för män?

Skrivet av Justine & Juliette, 04 April 23:07, 0 kommentar(er)

Funktion, kvalitet, design och giftfria material är J&Js utgångspunkter när vi letar nya finsnusk-verktyg i det stora sexleksakshavet.  

Av de produkter som uppfyller våra krav så är en överväldigande övervikt riktade till kvinnor. Varför är det så? Kräver kvinnor bättre kvalitet än män? Är män inte lika intresserade av sexleksaker? Behöver kvinnors sexualitet vara inslagen i en snygg förpackning för att vara okej?

Vi tror att även män kan uppskatta heta, bra, snygga verktyg att använda både tillsammans med partner och på egen hand. Och vi tror att män är precis lika kvalitets och designmedvetna som vår kundkrets överlag. Här är t ex ett examensarbete som tyder på ökat intresse. Snygg va? Om/när den fanns/finns skulle/vill vi ta in den!

Det mest intressanta vi hittat i genren är denna (som vi snart har inne):


Vi har dessutom flera fina penisringar på våra hyllor. Och även om många av våra produkter förefaller vara ämnade för en kvinnlig målgrupp så är större delen av vårt sortiment högst könsneutralt. Vi slår ett slag för vibratorer som stimulans över hela kroppen, inuti och utanpå, oavsett kön. Vi har små ”bullet”-vibratorer som en kan hålla i handen för ett riktigt gött lyx-runk. För anala lekar finns massor av möjligheter, penetration av ting med olika form och funktion, vibration, pluggar, lyxiga glidmedel...

Vad tycker du? Hör av dig! 

Senaste inlägg

 • Skänk lite värme i höstrusket!
  05 October 2017
  Nu när hösten verkar vara här på riktigt med både vind och regn behöver vi något att värma oss med. Vi har fått hem riktigt rara nykomlingar i smärt-butiken ...
 • Skötselråd för sexleksaker
  01 April 2014
  Brukar du fundera på hur du ska sköta och förvara dina leksaker? Ta en titt på våra bästa tips för att dina leksaker ska hålla sig på topp och fortsätta leve...
 • Sexleksaker för män?
  04 April 2012
  Funktion, kvalitet, design och giftfria material är J&Js utgångspunkter när vi letar nya finsnusk-verktyg i det stora sexleksakshavet.   Av de pro...

Följ oss på