Kundvagn 0 artiklar
0 kr

Skänk lite värme i höstrusket!

Skrivet av Justine & Juliette, 05 October 09:51, 0 kommentar(er)

Nu när hösten verkar vara här på riktigt med både vind och regn behöver vi något att värma oss med.

Vi har fått hem riktigt rara nykomlingar i smärt-butiken ifrån Cane-iac, till exempel den elaka silikon-piskan Red Snake.

Ta också en titt på våra olika paddlar och andra smisk- och piskverktyg.

Värmer gott både för den som ger och den som tar emot.

Taggar: BDSM, leksaker

Midori - The art of feminine dominance Föreläsning den 23/3

Skrivet av Justine & Juliette, 18 February 14:48, 0 kommentar(er)

Vi har den stora glädjen att välkomna Midori till Sverige igen!

Sexpedagogen, författaren och konstnären Midori är en av världens absolut mest eftertraktade föreläsare. Den 23e mars besöker hon Justine & Juliette för att undervisa i erotisk dominans. Klicka här för att läsa mer. (Öppnas i ny flik.)  

Nya klämmor och nyp-don!

Skrivet av Justine & Juliette, 04 May 12:49, 0 kommentar(er)

Vi har uppdaterat sortimentet av bröstvårtsklämmor och nyp-don. Bland annat har vi hittat japanska klämmor som vi, om vi får säga det själva, är ett par snäpp vassare än vad vi sett tidigare. En lättvikts-leksak, javisst, men riktigt fina. En annan nyhet är "Nyp". Gedigna, stilrena och funktionella. Sen bara måste ni kolla in videon av bröstvårtsgrepparna, det är så att det ilar i ryggraden.

Klicka på bilden för att komma till kollektionen. 


Taggar: BDSM, nya produkter

Vegan Kink!

Skrivet av Justine & Juliette, 10 May 19:51, 0 kommentar(er)

I takt med att vegomässan närmar sig så börjar vi komma igång på allvar med produktionen av djurvänliga restraints! Här kommer några smakprover ur kollektionen: 


Materialet är Italienska Giardini Mycro 2,2mm samt 4,4mm. Det är ett av världens absolut bästa och tåligaste syntetläder, läs mer om det här. 

Dessa godingar kommer att komma upp i nätbutiken efter mässan!

Vill ni ha ett provklipp för att känna på materialet innan ni beställer så maila oss på info@justinejuliette.se så skickar vi prover för en liten portoavgift. Vi lämnar livstids garanti på de flesta av våra modeller!

Konstläder

Skrivet av Justine & Juliette, 23 March 10:42, 0 kommentar(er)

Är något vi nu mycket stolt jobbar med i vår verkstad på Friisgatan. Första produkterna som kommer ut på hyllorna är ett gäng snälla men ändå funktionella ting. Halsband och armband med D-ringar samt en penisring. Tyngre saker kommer snart att komma.

Materialet vi jobbar med är ett 2mm tjockt konstläder från Italien. Snyggt, stadigt, mycket hållbart, skönt att bära och lätt att rengöra! Vi vill också slå ett slag för de etiska och ekologiska vinsterna med konstläder. 

Allt vi tillverkar själva kommer med livstids garanti. Om något, mot förmodan, skulle gå sönder av avsedd användning så reparerar vi eller byter ut varan.

Vi tar gärna emot specialbeställningar gällande storlekar och modeller, hör av er på info@justinejuliette.se


Taggar: BDSM, vegan

Senaste inlägg

 • Skänk lite värme i höstrusket!
  05 October 2017
  Nu när hösten verkar vara här på riktigt med både vind och regn behöver vi något att värma oss med. Vi har fått hem riktigt rara nykomlingar i smärt-butiken ...
 • Midori - The art of feminine dominance Föreläsning den 23/3
  18 February 2014
  Vi har den stora glädjen att välkomna Midori till Sverige igen! Sexpedagogen, författaren och konstnären Midori är en av världens absolut mest eftertraktade ...
 • Nya klämmor och nyp-don!
  04 May 2013
  Vi har uppdaterat sortimentet av bröstvårtsklämmor och nyp-don. Bland annat har vi hittat japanska klämmor som vi, om vi får säga det själva, är ett par snäp...

Följ oss på