Kundvagn 0 artiklar
0 kr

Vegan Kink!

Skrivet av Justine & Juliette, 10 May 19:51, 0 kommentar(er)

I takt med att vegomässan närmar sig så börjar vi komma igång på allvar med produktionen av djurvänliga restraints! Här kommer några smakprover ur kollektionen: 


Materialet är Italienska Giardini Mycro 2,2mm samt 4,4mm. Det är ett av världens absolut bästa och tåligaste syntetläder, läs mer om det här. 

Dessa godingar kommer att komma upp i nätbutiken efter mässan!

Vill ni ha ett provklipp för att känna på materialet innan ni beställer så maila oss på info@justinejuliette.se så skickar vi prover för en liten portoavgift. Vi lämnar livstids garanti på de flesta av våra modeller!

Konstläder

Skrivet av Justine & Juliette, 23 March 10:42, 0 kommentar(er)

Är något vi nu mycket stolt jobbar med i vår verkstad på Friisgatan. Första produkterna som kommer ut på hyllorna är ett gäng snälla men ändå funktionella ting. Halsband och armband med D-ringar samt en penisring. Tyngre saker kommer snart att komma.

Materialet vi jobbar med är ett 2mm tjockt konstläder från Italien. Snyggt, stadigt, mycket hållbart, skönt att bära och lätt att rengöra! Vi vill också slå ett slag för de etiska och ekologiska vinsterna med konstläder. 

Allt vi tillverkar själva kommer med livstids garanti. Om något, mot förmodan, skulle gå sönder av avsedd användning så reparerar vi eller byter ut varan.

Vi tar gärna emot specialbeställningar gällande storlekar och modeller, hör av er på info@justinejuliette.se


Taggar: BDSM, vegan

Senaste inlägg

  • Vegan Kink!
    10 May 2012
    I takt med att vegomässan närmar sig så börjar vi komma igång på allvar med produktionen av djurvänliga restraints! Här kommer några smakprover ur kollektion...
  • Konstläder
    23 March 2012
    Är något vi nu mycket stolt jobbar med i vår verkstad på Friisgatan. Första produkterna som kommer ut på hyllorna är ett gäng snälla men ändå funktionella ti...

Följ oss på