Kundvagn 0 artiklar
0 kr

Nya klämmor och nyp-don!

Skrivet av Justine & Juliette, 04 May 12:49, 0 kommentar(er)

Vi har uppdaterat sortimentet av bröstvårtsklämmor och nyp-don. Bland annat har vi hittat japanska klämmor som vi, om vi får säga det själva, är ett par snäpp vassare än vad vi sett tidigare. En lättvikts-leksak, javisst, men riktigt fina. En annan nyhet är "Nyp". Gedigna, stilrena och funktionella. Sen bara måste ni kolla in videon av bröstvårtsgrepparna, det är så att det ilar i ryggraden.

Klicka på bilden för att komma till kollektionen. 


Taggar: BDSM, nya produkter

Venetianska masker

Skrivet av Justine & Juliette, 28 September 18:08, 0 kommentar(er)

Vi är stolta att presentera ett dignande urval av handgjorda, venetianska masker -direkt från Venedig! Vi har bara tagit in ett exemplar av varje modell, så när du faller för någon gör du bäst i att slå till. 

Klicka här för att se hela urvalet. 


Sofistikerade, sexiga och smakfulla underkläder.

Skrivet av Justine & Juliette, 19 September 12:30, 0 kommentar(er)

Vi har glädjen att som enda leverantör i Sverige erbjuda ett exklusivt sortiment av underkläder från Engelska Karolina Laskowska. 

Allt är handgjort i England. Underbara material och perfekt hantverk, missa inte detta! Klicka på bilderna för att se kollektionen. 

karolina laskowska lingerie at justine & juliette malmökarolina laskowska lingerie at justine & juliette malmökarolina laskowska lingerie at justine & juliette malmö


Vegan Kink!

Skrivet av Justine & Juliette, 10 May 19:51, 0 kommentar(er)

I takt med att vegomässan närmar sig så börjar vi komma igång på allvar med produktionen av djurvänliga restraints! Här kommer några smakprover ur kollektionen: 


Materialet är Italienska Giardini Mycro 2,2mm samt 4,4mm. Det är ett av världens absolut bästa och tåligaste syntetläder, läs mer om det här. 

Dessa godingar kommer att komma upp i nätbutiken efter mässan!

Vill ni ha ett provklipp för att känna på materialet innan ni beställer så maila oss på info@justinejuliette.se så skickar vi prover för en liten portoavgift. Vi lämnar livstids garanti på de flesta av våra modeller!

Senaste inlägg

 • Nya klämmor och nyp-don!
  04 May 2013
  Vi har uppdaterat sortimentet av bröstvårtsklämmor och nyp-don. Bland annat har vi hittat japanska klämmor som vi, om vi får säga det själva, är ett par snäp...
 • Venetianska masker
  28 September 2012
  Vi är stolta att presentera ett dignande urval av handgjorda, venetianska masker -direkt från Venedig! Vi har bara tagit in ett exemplar av varje modell, så ...
 • Sofistikerade, sexiga och smakfulla underkläder.
  19 September 2012
  Vi har glädjen att som enda leverantör i Sverige erbjuda ett exklusivt sortiment av underkläder från Engelska Karolina Laskowska.  Allt är ha...

Följ oss på