Kundvagn 0 artiklar
0 kr

Sexleksaker för män?

Skrivet av Justine & Juliette, 04 April 23:07, 0 kommentar(er)

Funktion, kvalitet, design och giftfria material är J&Js utgångspunkter när vi letar nya finsnusk-verktyg i det stora sexleksakshavet.  

Av de produkter som uppfyller våra krav så är en överväldigande övervikt riktade till kvinnor. Varför är det så? Kräver kvinnor bättre kvalitet än män? Är män inte lika intresserade av sexleksaker? Behöver kvinnors sexualitet vara inslagen i en snygg förpackning för att vara okej?

Vi tror att även män kan uppskatta heta, bra, snygga verktyg att använda både tillsammans med partner och på egen hand. Och vi tror att män är precis lika kvalitets och designmedvetna som vår kundkrets överlag. Här är t ex ett examensarbete som tyder på ökat intresse. Snygg va? Om/när den fanns/finns skulle/vill vi ta in den!

Det mest intressanta vi hittat i genren är denna (som vi snart har inne):


Vi har dessutom flera fina penisringar på våra hyllor. Och även om många av våra produkter förefaller vara ämnade för en kvinnlig målgrupp så är större delen av vårt sortiment högst könsneutralt. Vi slår ett slag för vibratorer som stimulans över hela kroppen, inuti och utanpå, oavsett kön. Vi har små ”bullet”-vibratorer som en kan hålla i handen för ett riktigt gött lyx-runk. För anala lekar finns massor av möjligheter, penetration av ting med olika form och funktion, vibration, pluggar, lyxiga glidmedel...

Vad tycker du? Hör av dig!