Kundvagn 0 artiklar
0 kr

Varför sexleksaker?

Skrivet av Justine & Juliette, 05 June 18:43, 2 kommentar(er)

Ibland hör jag pratas om sexleksaker som ett substitut för en partner, eller som hjälp för par vars sexliv gått i stå. Visst fyller leksaker dessa funktioner ypperligt, men det är absolut inte deras enda användningsområde.

Leksaker utökar ens möjligheter, oavsett om en leker på egen hand eller tillsammans med andra. Det är verktyg för njutning och nya upplevelser - för en bredare sexuell repertoar.

I djungeln av olika varianter är det så klart inte helt enkelt att veta vad som passar en själv och/eller ens partner/-s, men det bästa sättet att ta reda på det är helt enkelt att testa, testa, testa.

Och - det är helt OK att testa ”fel”. Det är inte ett misslyckande, utan tvärt om en lärdom om sin egen sexualitet. Se det som så och låt det stärka din sexuella självkänsla.

Testa, lek, njut och ha kul. Att hitta nya källor till glädje och närhet är ju bland det bästa som finns! Taggar: tips & råd
  • Justine & Juliette 20 January 2013, 23:56

    M: “Varför sexleksaker?” handlar om vår filosofi kring varför sexleksaker är bra och varför en kan ha glädje av dem! (Det är alltså inte menat som en fråga om vad någon eventuellt söker.)

  • M 19 January 2013, 21:53

    Vad är det vi söker? Du svarade inte på din fråga.

Skriv en kommentar

Senaste inlägg

Följ oss på