Kundvagn 0 artiklar
0 kr

Giftfria sexleksaker!

Skrivet av Justine & Juliette, 25 March 16:23, 0 kommentar(er)

Skadliga ämnen i sexleksaker är tyvärr fortfarande ett problem. Oseriösa aktörer tillverkar och säljer produkter som inte alls lämpar sig väl för intim användning (eller i vissa fall för någon användning alls).

En av de stora drivkrafterna bakom Justine & Juliette är att erbjuda ett sortiment fritt från skadliga ämnen, där vi som återförsäljare noga granskar alla produkter vi tar in. Där du som kund kan känna dig trygg och välja fritt bland alla produkter. Ett engagemang som vi känner oss deprimerande ensamma om i Sverige i dagsläget. Det gör att vi kanske saknar vissa typer av produkter och att en del saker kostar några kronor mer än vad du är van. Anledningen till detta är helt enkelt att vi bara har produkter som vi med glädje säljer till våra vänner och oss själva. Produkter vi kan stå för.

Här kan du läsa mer om sexleksaker olika material, skadliga ämnen och hur du undviker dem.

Är du, eller känner du till någon, i branschen med samma uppriktiga intresse att uppmärksamma och göra något åt detta? Kontakta oss så kanske vi tillsammans kan göra ännu större skillnad. Är du journalist, politiker eller någon annan med extra möjlighet att påverka - våga ta i frågan!