Kundvagn 0 artiklar
0 kr

Nyheter för FTM

Skrivet av Justine & Juliette, 12 July 18:53, 0 kommentar(er)

Ni har väl inte missat att vi tagit in finfina binders från Underworks. För den som vill platta till och fördela om sin byst gör de underverk.

Just nu har vi två varianter, en vit i 100% powernet som binder hela vägen ner och en svart med ett kortare lager powernet och ett lager jersey (t-shirt tyg) utanpå, som bara binder den övre delen av bröstkorgen.

Ta mått innan du köper, vi hjälper dig gärna i butiken, där vi också har prov-exemplar. Om du hamnar mellan två storlekar så brukar det funka bäst att gå på den större. Beställer du via vår hemsida lämnar vi 10 dagars öppet köp så att du kan prova hemma i lugn och ro.

För den som vill packa en riktig superfin lyx-dildo så har vi breddat sortimentet av VixSkin produkter med Maverick. Ett väl tilltaget don på 18x5,1cm. Finns inne i tre färger - vanilla, caramel och chocolate

VixSkin-dildos är av 100% silikon, har en fast kärna och ett jättemjukt yttre lager. Verkligare än så här finns (vad vi vet) inte, dra på en kondom och det är på riktigt svårt att skilja den från en köttkuk. Här hittar du en länk till alla våra extra realistiska dildos. Enjoy!