Kundvagn 0 artiklar
0 kr

Fittfestivalen i Malmö

Skrivet av Justine & Juliette, 08 October 18:45, 2 kommentar(er)

Den 26e Oktober slår vi på stort och ställer tillsammans med finfina verksamheterna Sexvägledarna och Human by Cronjezon till med en endagsfestival om och för fittan. Det kommer bli en helt fantastisk dag med föreläsningar av Suzann Larsdotter, Malinda Flodman och Robert Jacobsson, barnmorskor att låna som levande böcker, foto och konstutställningar, normkritisk fittlyrik, samtalstorg, träningspass för bäckenbottenmusklerna, produkter till specialpriser, gåvor och vinstutlottningar.

Det finns så mycket värt att veta som så många inte fått tillfälle att lära sig om fittan. Sin egen, sin partners eller "bara" i allmänhet. Kunskap som är viktig och handlar om hälsa, sexualitet, självkänsla och livskvalitet. Därför arrangerar vi den här dagen, fullmatad med sexualupplysning, information och diskussion. Fittfestivalen riktar sig både till dig som har en egen fitta och dig som är intresserad av ämnet (oavsett könsidentitet, bakgrund eller fysiska attribut).

Kom och gör oss sällskap den 26e Oktober kl 11-20 på Tangokompaniet i Malmö. Här kan du läsa mer om evenemanget och här kan du förköpa biljetter.

Vill du tipsa andra om festivalen? -Dela vårt facebookevent!

Taggar:
 • Justine & Juliette 29 October 2013, 15:07

  Fetsivalen blev en succé och här han ni läsa vad medierna skrivit:

  http://www.expressen.se/kvp/fittfestival-i-malmo-for-fittan-helt-enkelt/

  http://www.sydsvenskan.se/malmo/forsta-festivalen-for-fittan/

  http://intranet.rfsu.se/Start/Pa-gang/Nyheter—aktuellt/2013/Okt/Fittan-hyllades-vid-festival-i-Malmo/ (Kräver inlogg till RFSUs medlemssidor)

 • Daniela Sjöstrand 22 October 2013, 11:22

  Hej på er!
  Låter spännande! Men jag saknar en av de verkliga fittprofilerna i informationen. I Malmö finns en av världens främsta (enligt min mening) fittkonstnärer. Alexander Rudenstam – www.vaginarts.com.

Skriv en kommentar

Senaste inlägg

Följ oss på