Kundvagn 0 artiklar
0 kr

The art of feminine dominance by Midori - SLUTSÅLT

Sexpedagogen, författaren och konstnären Midori är en av världens absolut mest eftertraktade föreläsare. Den 23e mars besöker hon Justine & Juliette för att undervisa i erotisk dominans.

Elegans, makt och självförtroende. Föreläsningen utgår från en feminin approach till erotisk dominans och är öppen för deltagare av alla kön och läggningar. Partners är också mycket välkomna.

Vill du vara dominant utan att bli en dålig klyscha? Vill du identifiera och utveckla praktiker som passar just dig? Midori hjälper dig att hitta kraft och uttryck för sensuell maktlek utifrån den du är. Fokus ligger på att synliggöra skillnader mellan konstruktivt och destruktivt utövande och att hitta konkreta vägar till ökad njutning och tillfredsställelse. Både för dig och din/-a partner/-s.

Midori går igenom psykologi, praktiska övningar, teknik, visuella uttryck, hur du upptäcker vad som gör din partner knäsvag och mycket mer. Föreläsningen passar nybörjaren så väl som den mer erfarne utövaren.

Språk: Engelska

Söndag, 23e mars kl 14-16
Pris 275kr Köp din biljett här eller i vår butik på Friisgatan 10 (Begränsat antal platser.)
Plats: Malört, Friisgatan 10 (Precis bredvid Justine & Juliette)

Efter föreläsningen håller Justine & Juliette en timme öppet och erbjuder 20% specialrabatt för alla deltagare.

Midori är en japansk-amerikansk konstnär, författare och sexpedagog. Hon är känd för sin öppenhjärtiga, inspirerande och raka stil. Fokus ligger på handling, acceptens och att inte känna skam. Sprungen ur den sexpositiva rörelsen i 90-talets San Francisco är Midori en av världens mest eftertraktade sexpedagoger och föreläsare. Du kan läsa mer om Midori på hennes hemsida.