Kundvagn 0 artiklar
0 kr

Lyckad premiär i årets Kinkykvarter

Skrivet av Justine & Juliette, 10 August 12:54, 0 kommentar(er)

Nu har vår pop-up butik i Kinkykvarteret, Stockholm Pride stängt för i år. Det var en härlig upplevelse att möta våra kunder i verkligheten.

Tack alla fantastiska människor som kom och pratade med oss i butiken. Tack för alla tips.

Vi har en härlig höst framför oss.

Välkommen till Justine & Juliette.

Taggar:

Välkommen till vår butik i Kinkykvarteret i Stockholm Pride Park

Skrivet av Justine & Juliette, 25 July 08:17, 0 kommentar(er)

Vi meddelar glatt att J&J har funnit nya ägare och fortsätter leverera kinky kvalitetsprodukter. Lagret är påfyllt och hyllorna svämmar över av fina saker. 


Vi firar detta med att öppna en pop-up butik i Kinkykvarteret under Stockholm Pride Festival.
Välkommen dit och mingla, prata med oss, se och köpa våra produkter.

Missa heller inte vår informationsträff i Kinkykvarterets föreläsningstält torsdagen den 3 augusti kl 20.00 om binders, packers med mera. Där berättar transbloggaren Jonathan om olika produkter och visar hur de kan användas.

Butiken i Kinkykvarteret är öppen onsdag 2 augusti kl 15.30-24.00, torsdag 3 augusti kl 14.00-24.00, fredag 4 augusti kl 14.00-01.00 och lördag 5 augusti kl 14.00-01.00

Taggar:

Nyöppning!

Skrivet av Justine & Juliette, 21 March 18:17, 0 kommentar(er)
Vi meddelar glatt att J&J har funnit nya ägare och fortsätter leverera kinky kvalitetsprodukter. Lagret är påfyllt och hyllorna svämmar över av fina saker. Vi firar detta med 10% rabatt t.o.m. 29 mars. Var det något du missade på rean är chanserna goda att det är åter i lager.
Taggar:

Skötselråd för sexleksaker

Skrivet av Justine & Juliette, 01 April 16:14, 0 kommentar(er)

Brukar du fundera på hur du ska sköta och förvara dina leksaker? Ta en titt på våra bästa tips för att dina leksaker ska hålla sig på topp och fortsätta leverera njutning år efter år.

Har du kanske egna favoritknep för förvaring, fix, trix och leksakstillbehör? Dela dem med världen i kommentarsfältet nedan!

Giftfria sexleksaker!

Skrivet av Justine & Juliette, 25 March 16:23, 0 kommentar(er)

Skadliga ämnen i sexleksaker är tyvärr fortfarande ett problem. Oseriösa aktörer tillverkar och säljer produkter som inte alls lämpar sig väl för intim användning (eller i vissa fall för någon användning alls).

En av de stora drivkrafterna bakom Justine & Juliette är att erbjuda ett sortiment fritt från skadliga ämnen, där vi som återförsäljare noga granskar alla produkter vi tar in. Där du som kund kan känna dig trygg och välja fritt bland alla produkter. Ett engagemang som vi känner oss deprimerande ensamma om i Sverige i dagsläget. Det gör att vi kanske saknar vissa typer av produkter och att en del saker kostar några kronor mer än vad du är van. Anledningen till detta är helt enkelt att vi bara har produkter som vi med glädje säljer till våra vänner och oss själva. Produkter vi kan stå för.

Här kan du läsa mer om sexleksaker olika material, skadliga ämnen och hur du undviker dem.

Är du, eller känner du till någon, i branschen med samma uppriktiga intresse att uppmärksamma och göra något åt detta? Kontakta oss så kanske vi tillsammans kan göra ännu större skillnad. Är du journalist, politiker eller någon annan med extra möjlighet att påverka - våga ta i frågan!

1 2 3 14 Nästa »

Senaste inlägg

 • Lyckad premiär i årets Kinkykvarter
  10 August 2017
  Nu har vår pop-up butik i Kinkykvarteret, Stockholm Pride stängt för i år. Det var en härlig upplevelse att möta våra kunder i verkligheten. Tack alla fantas...
 • Välkommen till vår butik i Kinkykvarteret i Stockholm Pride Park
  25 July 2017
  Vi meddelar glatt att J&J har funnit nya ägare och fortsätter leverera kinky kvalitetsprodukter. Lagret är påfyllt och hyllorna svämmar över av fina sake...
 • Nyöppning!
  21 March 2015
  Vi meddelar glatt att J&J har funnit nya ägare och fortsätter leverera kinky kvalitetsprodukter. Lagret är påfyllt och hyllorna svämmar över av fina sake...

Följ oss på