Kundvagn 0 artiklar
0 kr

Nyöppning!

Skrivet av Justine & Juliette, 21 March 18:17, 0 kommentar(er)
Vi meddelar glatt att J&J har funnit nya ägare och fortsätter leverera kinky kvalitetsprodukter. Lagret är påfyllt och hyllorna svämmar över av fina saker. Vi firar detta med 10% rabatt t.o.m. 29 mars. Var det något du missade på rean är chanserna goda att det är åter i lager.
Taggar:

Skötselråd för sexleksaker

Skrivet av Justine & Juliette, 01 April 16:14, 0 kommentar(er)

Brukar du fundera på hur du ska sköta och förvara dina leksaker? Ta en titt på våra bästa tips för att dina leksaker ska hålla sig på topp och fortsätta leverera njutning år efter år.

Har du kanske egna favoritknep för förvaring, fix, trix och leksakstillbehör? Dela dem med världen i kommentarsfältet nedan!

Giftfria sexleksaker!

Skrivet av Justine & Juliette, 25 March 16:23, 0 kommentar(er)

Skadliga ämnen i sexleksaker är tyvärr fortfarande ett problem. Oseriösa aktörer tillverkar och säljer produkter som inte alls lämpar sig väl för intim användning (eller i vissa fall för någon användning alls).

En av de stora drivkrafterna bakom Justine & Juliette är att erbjuda ett sortiment fritt från skadliga ämnen, där vi som återförsäljare noga granskar alla produkter vi tar in. Där du som kund kan känna dig trygg och välja fritt bland alla produkter. Ett engagemang som vi känner oss deprimerande ensamma om i Sverige i dagsläget. Det gör att vi kanske saknar vissa typer av produkter och att en del saker kostar några kronor mer än vad du är van. Anledningen till detta är helt enkelt att vi bara har produkter som vi med glädje säljer till våra vänner och oss själva. Produkter vi kan stå för.

Här kan du läsa mer om sexleksaker olika material, skadliga ämnen och hur du undviker dem.

Är du, eller känner du till någon, i branschen med samma uppriktiga intresse att uppmärksamma och göra något åt detta? Kontakta oss så kanske vi tillsammans kan göra ännu större skillnad. Är du journalist, politiker eller någon annan med extra möjlighet att påverka - våga ta i frågan!

Inernationella kvinnodagen 8e mars!

Skrivet av Justine & Juliette, 08 March 14:53, 0 kommentar(er)

J&J uppmärksammar lönegapet mellan kvinnor och män genom att ge kvinnor 14% rabatt på hela sortimentet idag. Lika för lönen!

Använd rabattkoden "8emars2014" när du checkar ut.

Alla som identifierar sig som kvinnor är välkomna att nyttja erbjudandet.

Taggar:

Mer bra sex till fler!

Skrivet av Justine & Juliette, 01 March 14:23, 0 kommentar(er)

Har du något att säga om någon Justine & Juliettes produkter?

Vi gör vårt allra bästa för att leta fram och erbjuda de bästa sexleksakerna på marknaden. Och eftersom smaken är som baken så gillar väldigt många olika. Därför är vi mycket intresserade av att höra vad just du tycker!

Alla som lämnar en seriös och saklig recension (kan göras anonymt) vid någon av våra produkter får 10% rabatt på ett köp hos oss. Du hjälper oss till bredare kunskap och du hjälper andra att välja rätt i jaken på den perfekta sexleksaken, just för dem. Du hjälper fler till mer bra sex!

Så, leta upp den produkt du vill recensera här i nätbutiken, skriv vad du tycker (recensionerna ligger under själva produktbeskrivningen) och hör sen av dig till oss via mail så får du en rabattkod som gäller i ett år framöver.

Tack för hjälpen!

Taggar:
1 2 3 13 Nästa »

Senaste inlägg

 • Nyöppning!
  21 March 2015
  Vi meddelar glatt att J&J har funnit nya ägare och fortsätter leverera kinky kvalitetsprodukter. Lagret är påfyllt och hyllorna svämmar över av fina sake...
 • Skötselråd för sexleksaker
  01 April 2014
  Brukar du fundera på hur du ska sköta och förvara dina leksaker? Ta en titt på våra bästa tips för att dina leksaker ska hålla sig på topp och fortsätta leve...
 • Giftfria sexleksaker!
  25 March 2014
  Skadliga ämnen i sexleksaker är tyvärr fortfarande ett problem. Oseriösa aktörer tillverkar och säljer produkter som inte alls lämpar sig väl för intim använ...

Följ oss på