Kundvagn 0 artiklar
0 kr

Rabatter hos Justine & Juliette: 

Om du lämnar en seriös och saklig recension på en eller flera av våra produkter så får du 10% rabatt på ditt (eller någon annans) nästa köp!

Recensioner lämnas under produktbeskrivningen på alla våra produkter och det kan självklart göras anonymt. Låt oss veta när du recenserat så skickar vi en rabattkod som är giltig både i butik och på nätet, vid ett tillfälle i ett år framöver.

Stående rabatter:

Vi erbjuder 10% rabatt på hela sortimentet till dig som är medlem i Djurens Rätt, RFSL och/eller till dig som studerar med studiemedel.

 För att ta del av rabatterna behöver du maila in en kopia av din legitimation och medlemsbevis/studenkort. Sen kan du använda följande rabattkoder när du checkar ut ur nätbutiken: "djurensrätt", "rfsl" och "student".

Om du använder en rabattkod utan att skicka in legitimation och medlemsbevis/studentkort så kommer vi tyvärr inte att kunna expediera din order. 

Vill du få information om våra erbjudanden och kampanjer? Signa upp för vårt nyhetsbrev.

Kontakt

Har du frågor eller funderingar om våra produkter? Vill du samarbeta eller boka ett event? Har du tankar om hur J&J kan bli ännu bättre?

Hör av dig till oss på: info@justinejuliette.se